vierkleuren

Nuttige informatie over Zootjes

Nuttige informatie over Zootjes – Ecologisch, milieuvriendelijk en getest!

Zootjes zijn ontworpen door een moeder die niet de juiste slofjes kon vinden voor haar baby. Door haar creatieve achtergrond was ze in staat om haar eigen babyslofje te ontwikkelen en toen andere ouders enthousiast reageerden was er een markt gecreëerd.

Begonnen als een product van thuisvlijt, worden Zootjes nu geproduceerd door kwaliteitsproducenten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en fair trade.

Nuttige informatie over Zootjes, de basis:

De basis van Zootjes is een A-kwaliteit bio-leer. Door haar zachtheid en warmte is dit leer-ideaal voor babyvoetjes en geeft het een gevoel van lopen op blote voetjes, iets wat alle baby’s en peuters heerlijk vinden.

Het bio-leer heeft een goede grip en geeft goede steun bij de eerste stapjes. Klittenband op de hiel zorgt voor een ideale pasvorm en zorgt ervoor dat de slofjes niet makkelijk van het voetje glijden. Zootjes hebben een trendy design, zijn veilig en milieuvriendelijk. Het ideale geschenk en heel comfortabel voor de baby.

Nuttige informatie over Zootjes

Nuttige informatie over Zootjes, wat zijn de verschillende onderdelen van de leer behandeling?:

Voorbereidende fase
De huid wordt ontdaan van ongewenste huidcomponenten.

Looien
Looien is het proces waarbij de proteïne van de huid verandert in een stabiel materiaal dat geschikt is voor babyslofjes. De huiden worden in een cilindrische trommel geweekt in looi vloeistof. Terwijl de trommel langzaam draait, wordt de huid doorweekt met looi vloeistof. Dit proces wordt regelmatig gecontroleerd om een gelijkmatige penetratie te waarborgen. Het looiproces van bio-leer maakt gebruik van een combinatie van synthetische looistoffen en natuurlijke plantenextracten. Het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals chroom, zware metalen, formaldehyde, SCCP’s, vluchtige organische stoffen en chemische stoffen wordt vermeden.

Drogen
De huid wordt geschaafd, opnieuw gelooid en bevochtigd. Maar bovenal wordt in deze fase de huid gedroogd, soepel gemaakt en gekleurd.

Afwerking
Bio-leer wordt nauwelijks afgewerkt, waardoor het open blijft tijdens gebruik en het na verloop van tijd een ‘vintage’ look krijgt.

Juiste maat

Het is altijd moeilijk om de maat van een kindervoet te bepalen. We raden je aan om altijd je beenlengte te meten, dit is erg belangrijk. Maten verschillen sterk per merk. Je wilt natuurlijk geen te grote of te kleine schoenen in je brievenbus ontvangen.

Zorg voor een extra ruimte van 0,5 tot 1 cm. Als de lengte van de voet 10 cm is, kunt u schoenen kiezen met een zoollengte van 10,5 tot 11,0 cm.

Zootjes maattabel om je te helpen de juiste maat te bepalen:

  • maat S = 9,0 cm (voor kindjes van circa 0-6 maanden, schoenmaat 15-17)
  • maat M = 11,0 cm (voor kindjes van circa 6-12 maanden, schoenmaat 18-20)
  • maat L = 13,0 cm (voor kindjes van circa 12-18 maanden, schoenmaat 21-23)
  • maat XL = 15,0 cm (voor kindjes van circa 18-24 maanden, schoenmaat 24-26)

Wij zijn dealer van dit mooie merk babyslofjes.

Zootjes kopen klik hier!

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven