et-loader

Geboortehoroscoop

Op het moment dat je kindje geboren werd, stond de Zon in een bepaald teken van de Dierenriem. Of misschien vind je juist helemaal niets van het teken waaronder je kindje geboren werd, in hem of haar terug.

Behalve de Zon heb je namelijk ook nog te maken met de Maan en 8 planeten, de Ascendant en de Midhemel, de posities van de huizen en de aspecten die de planeten onderling vormen. Al deze planeten en punten hebben hun betekenis voor het karakter van je kindje. Zij worden opgetekend in de geboortehoroscoop, die aan de hand van de preciese geboortedatum, -plaats en -tijd van je kindje wordt berekend. Zo kan het dus inderdaad gebeuren dat je kindje veel karaktereigenschappen heeft van zijn Zonneteken, of dat juist andere tekens (ook) een grote rol spelen.

Als je het leuk vindt, kunnen we zo’n geboortehoroscoop voor je maken. We doen dit al 20 jaar met veel plezier en maken de beschrijving nog echt persoonlijk! Dit is een wezenlijk verschil met een door de computer gemaakte horoscoop, want hierdoor wordt het een uniek document om lang te bewaren en steeds opnieuw te lezen. De kinderhoroscoop die je bij ons kunt bestellen, bestaat uit 15 tot 20 pagina’s en kost 34,95 euro. Er is een spoedopdracht mogelijk voor een tientje extra, je ontvangt dan de horoscoop binnen 7 dagen na ontvangst betaling.

Als je bestelt via het winkelmenu, vermeld dan even bij “Opmerkingen” de naam, geboortedatum, -plaats en -tijd van het kindje. Of gebruik het bestelformulier op www.geboortehoroscoop.nl.

Meer informatie en het bestelformulier vind je op:

www.geboortehoroscoop.nl

Alle informatie vind je op de website.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geboortehoroscoop” te beoordelen

Gerelateerde producten