HOE BESTEL IK

HOE BESTEL IK BIJ KIDDYBIZZ?

Je kunt je bestelling gemakkelijk doorgeven via het bestelmenu. We bevestigen per e-mail de ontvangst van je bestelling en betaling, en daarna de verzending van de artikelen.

WELKE VERZENDWIJZEN ZIJN ER?

Eigen Risico-verzending:
Je bijdrage aan de verzendkosten is slechts 3,95 euro per bestelling uit onze webwinkel, hoe groot je bestelling ook is. Voor dit bedrag wordt onverzekerd verzonden zonder Track & Trace code, dit betekent dat er geen aankomstgarantie kan worden gegeven en dat de klant het risico van verzending draagt. Wij zijn niet aansprakelijk voor trage bezorging of het uitblijven van bezorging door Post NL.

Verzekerd verzenden:
Bij deze verzendwijze is je bijdrage aan de verzendkosten 7,50 euro per bestelling, ongeacht de grootte van je bestelling; in dit geval dragen wij het risico van verzending. Er wordt verzonden met Track & Trace code. Wanneer je pakje in dit geval onverhoopt kwijt raakt tijdens de verzending, vergoeden wij de bestelde artikelen voor je (en in het geval van Eigen Risico-verzending, dus niet).

HOE BETAAL IK MIJN BESTELLING?

Je kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen: IDeal en bankoverschrijving.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN OF RETOURNEREN?

Geef altijd eerst via e-mail aan dat je een artikel wilt ruilen of retourneren. Je krijgt dan bericht over hoe je het artikel terug kunt sturen.

Als je vragen hebt, mail dan gerust naar info@kiddybizz.nl. Wij beantwoorden ze graag!

Veel winkelplezier toegewenst!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]